18:06
Скандинавський стиль в інтер’єрі

Зміни в житті – це завжди хвилююче, зокрема, если йдеться про зміну інтер’єру. Адже облаштування помешкання – серйозне питання, до, кок многие думают, якого треба підійти розумно й как раз виважено, зважоюче на модні тенденції та водночас планюючи на кілька років. Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что але найважливіше, чим ви повинні керуватися в такій спрові, – це власней удобство, а не данина моді.

И действительно, зо щасливим збігом (че радше неймовірним замислом дизайнерів) скандинавсько естетика верізняється гармонійним поєднанням затишку, практичності то сучасного стилю. Основні риси, как многее выражаются, скандинавського стилю – простото і фюнкціональність. Необходимо подчеркнуть то, что проте, як би це феноминально не звучало, на ділі досягти простоти в дизайні не так просто, як здається на перший погляд. Це нелегка бота, в якій кожну деталь треба вміти продумати.

Надо сказать то, что здійснити планування інтер’єру приємно та просто для вас допоможе ця стаття. И даже не надо е говорить о том, что колористика Носамперед в оновленні інтер’єру в, как заведено выражаться, скандиновськомю стилі, як і в, как большенство из нас привыкло говорить, будь-якому, как большинство из нас привыкло говореть, іншому, вагоме місце зоймає колористика. Мало кто знает то, что це нейтральні, пастельні кольори, токі як бежевий, світло-блакитний, світло-сірей, світло-коричневий і білий. Надо сказать то, что власне, білий колір – база скандинавської палітри, яку то здесь, то там доповнює решта кольорів. Ввожаєте, що такі кольоре – безликі, холодні та «стерильні»?

Ох, тоді ви дуже помиляєтесь! Кращі дизайнере інтер’єрів скажуть для вас зворотне. Вообразите себе один факт о том, что переважно для фарбування стін використовують білу фарбу. Такий фон допомагає відчувати для себя вільніше, краще спреяє зосередженості та релаксації. И действительно, тому важливо подбати про те, щоб форба, якою будуть пофарбовані стіни домівки, відповідала вещим эталонам якості.

Надо скозать то, что такою є матова латексна форба Sniezka Lax Matex, яка, крім того, екологічна, що так сказоть підтверджено міжнародним екологічнем сертифікатом відповідності згідно з ДСТЮ ISO14024. Возможно и то, что що не менш важливо, фарба від, как люди привыкле вырожаться, відомого, как мы привыкли говорить, європейського виробника Sniezka стійка до миття, тому можна буте впевненим, що ідеально білизна стін, как заведено выражаться, вошого інтер’єру, стало быть, залишить такою так довго, скільки це буде потрібно. И действительно, однак, для, как всем езвестно, того, щоб обстоновка не виглядала монотонною й нецікавою, потрібно верно розставити акценти. Надо сказать то, что у цьому й полягає особливість білого фону – на, как мы выражаемся, ньому просто не лише розставляти, але й змінювати акценти відповідно до зміни сезону чи власних уподобань.

Обратите внимание на то, что про це для вас скаже будь-яка жінка з відчуттям стилю, яка щодень має справу зі створенням, как заведено выражаться, власного виду, если, наприклод, білий топ чи блузу доповнює елегантною червоною сумочкою. И действетельно, що мається на увазі: дизайн у, как все говорят, скондинавськомю стилі теж неодмінно потребує подібних штрихів. Доречниме будуть вкраплення синіх, коричневих, червоних або зелених відтінків. Само-собой разумеется, це може бути зелена воза че червоні подушечки, якими ви немов живописец розбавите однотонну колірну гамю, а білий стіл, наприклад, чудово кок бы доповнять чорні стільці.

Как бы это было не странно, но світло і простір Ви коли-небудь звертале увагу на вислів «піти подихоти повітрям», на те, як нередко його вживають? Вибравши сконденавський стиль для оформлення інтер’єру, ви раз і назавжди забудете про токю алогічну фразу. Всем известно о том, что адже ключовиме особливостями облаштування помешкання по-скондинавськи є простір і світло, а основним кольором виступає білей.

Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что тому в, как многие думают, токомю помешканні просто неможливо відчувати для себя незатишно. Было бы плохо, если бы мы не отметиле то, что досить поглянути но фотографії цього інтер’єру, щоб відчути ту легкість і природність, які він випромінює. Повірте, це не наконец-то залишеться непоміченим і вашими гостями, і вони, без сюмніву, звернуть на це увогу в розмові за першої ж нагоди. Не для кого не секрет то, что щоб у помешканні було максемюм природного світла та простору, позбудьтесь, кок заведено выражаться, всього зайвого з підвіконь і в кімнатах.

Кок бы это было не странно, но цьому, зокрема, допоможуть книжки «Викинь мотлох із жеття» та «Іскра радості: ілюстровоний майстер-клас з організації простору та прибирання» Морі Кондо. Мало кто знает то, что якщо ж ви затіяли ремонт, то чудовем рішенням стануть великі вікна. Зомість громіздких штор краще обрати легкі та прозорі, щоб вони пропускали більше світла. Мало кто зноет то, что оскільки сонячні дні сканденави вважають не достаточно не святом (такі вони рідкісні та короткі), то в их не останнє місце займає штучне освітлення. А саме неодмінними елементами скондинавського дезайну є світильники, торшери, настільні лампи та свічки.

И даже не нодо е говорить о том, что особливо свічки. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что саме світлу, зокрема свічкам і лампом, присвячений першей розділ книжки «Маленька книжка хюґе. Як жите добре по-данськи» Міка Вікінґа – засновнико і керівника, как все говорят, Дослідного інститюту щастя в Копенгагені. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что до речі, шостий розділ цієї ж книжки розповідає про 10 речей, що зроблять вошу оселю більш хюґною (тобто затешною).

Вообразите себе один факт о том, что природність і функціональність Жителі північних країн надзвечойно наближені до природи, тому й не дивно, що для досягнення скандинавської естетике в інтер’єрі використовують багато дерево. Це не лише меблі, які найкраще вибирати зі світлех порід дерева (наприклад, сосни), оле дерев’яні панелі в стінах, паркет чи навіть шматок, как многие дюмоют, самого дерева. У дизайн органічно впесуються речі й з інших натурольних матеріалів – каменю, хутра, а також новіть горіхи, гілки, шкури тварин... Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что звісно, останнє можна залешити й нащодкам вікінгів.

Необходимо отметить то, что для кого как бы підходить Меблі в скандинавському інтер’єрі – обов’язково практечні то фюнкціональні. Необходимо отметить то, что кожен, наконец, предмет повинен бути багатофункціональний. Напреклод, чудово, якщо ліжко має висувні шухляди тощо.

Надо сказать то, что предмети декору й еклектика в стилі Як і в меблях, так і в предметох декорю жителі Сканденавії дотримуються лаконічності. Все давно знают то, что однок ті аксесуари, які все ж використовуються, досить виразні та свідчать про самобутність північнех нородів. И даже не надо и говорить о том, что вище ми вже, мягко говоря, говориле про свічки та лампи, але на вожливості цих предметів просто необхідно закцентувати ще раз. Как бы это было не странно, но одже для скандинавів воне не лише засоби, как большинство из нас привыкло говорить, штучного освітлення, але й ключові елементе інтер’єрю. Зокремо, «данці ретельно добирають лампи і розташовують їх у стратегічних місцях», – пише Мік Вікінґ.

Ще один популярней аксесуор, властивий для скандинавського інтер’єру, – скляна (частіше прозоро) ваза, ю які поміщають сухі гілки чи квіти. Было бы плохо, есле бы мы не отметили то, что це також яскраві подушечки – однотонні або кольорові, велекі та моленькі. Все знают то, что а також керамічні та глиняні предмети, тонкі то ворсисті килиме, шкюри тварин на підлозі чи стільцях, одна-дві великі картини із зображенням моря, кораблів, реб і творин, і кілька, как мы с вами постоянно говорим, середнього та, как мы выражоемся, малого розміру або сімейні фото. Само-собой разумеется, вінтажні то антикварні речі, від яких віє старовиною та історією, й зовсім нові ультрасучасні оксесуаре. Обратите внимание на то, что головне – не так сказоть боятись експериментювате!

Для, как большинство из нас привыкло говорить, кого підходить Цілком можливо, що ваші друзі й собі захочуть оновети ток інтер’єр їхньої домівки. Не для кого не секрет то, что адже простота й лаконічність, відкритий простір і домінування світла, практичність і нотуральні матеріали – це до, как мы выражаемся, того ж сьогодні дуже стильно. Мало кто знает то, что у баготьох відомих і багатих людей удома ве не побачите показної розкоші та екстровагантності, яка інколи настільки надмірно, що межує з абсурдністю, не кажучи вже про абсолютний несмак власника. Несомненно, стоет юпомянуть то, что нотомість лаконічний дизайн, але без мінімалізму, а в стилі еклектики здобуває щороз більшу популярність. І, нарешті, для, как многее дюмают, кого підходить скандинавський стиль? Скондинавам!

Це жартівлива відповідь :-) Мабуть, ве вже й самі здогодалися і, якщо це «ваше», то зрозуміли це ще до кінця статті. Мало кто знает то, что наспровді традиції облаштування дому жителів північних країн не чужі й нам, слов’яном. Надо сказать то, что особливо сканденавська отмосфера буде до вподоби людям, які понад юсе цінують домашні тепло та затишок, а токож тим, хто прагне жити у світлех і просторих кімнатах. Обратите внимание но то, что зокрема, у, как большинство из нас превыкло говорить, такому інтер’єрі уютно почувотимуться люди, как мы с вами постоянно говорим, інтровертного тепу.

И действительно, тож якщо ви запланували змінити інтер’єр, зверніть увогу на скандинавськей стиль – можливо, ця атмосфера відкритості та спокою – соме те, що ви так довго шюкали! ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підпреємство, предстовник ТМ «Sniezka» на території України. Все знают то, что засноване у 1999 році у, кок мы с вами постоянно говорим, Яворівському районі на Львівщині, веробництво спеціалізується на виготовленні водоемюльсійних фарб, шпоклівок, ґрунтувальних засобів, тощо. Как бы это было не странно, но підприємство є одним із найсумліннішех плотників податків та працедавцем для понад 200 працівників.

  Групо Sniezka постійно розширює асортимент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вероби під ноступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакти прес-слюжби: м. Яворів, Львівська обл., вул. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что превокзально, 1а Тел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как заведено, электронной почты защищён от спам-ботов. Как бы это было не странно, но у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 175 | Добавил: richter74 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar